FEJLESSZEN PÁLYÁZATOKBÓL

Lendítse fel vállalkozását uniós és hazai pályázati pénzekből!
A pályázatok jelentik az egyik legjobb pénzforrást a cégek fejlesztéséhez.
2014-2020 között több száz pályázatból válogathat!

TELJESKÖRŰ SEGÍTSÉG

Nálunk minden elérhető egy sikeres pályázathoz!

Pályázati garancia

Pályázati garancia!

Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön megbízása alapján
általunk összeállított pályázat sikeres lesz, és a cége elnyeri a támogatást!
Lenti ajánlatunkból válassza az Okos Csomagot - pénzvisszafizetési garanciával.
Ha nem tudjuk teljesíteni a vállalásunkat, visszafizetjük az Okos Csomag árát.
Mi így garantáljuk Önnek a sikert!

Miért válasszon minket

Vállalatunk, a Hungary Business Zrt. küldetése,
hogy kedvező árú, minőségi szolgáltatásokat nyújtson a vállalkozásoknak.

Why to choose us

Általános tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal, a tájékoztatás díjmentes. Ingyenes visszahívás igénylése.

Konkrét pályázatok kapcsán munkatársunk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt. A személyes konzultáció az adott pályázat maximális kihasználását célozza meg. Amennyiben Önt más pályázatok is érdekelnék, úgy a lehetőségei felmérésével további pályázatokat ajánlunk figyelmébe.

Nem szükséges a híreket figyelnie, és új pályázatok dokumentációit értelmeznie, ha nem szeretné elszalasztani az Önnek megfelelő új pályázatot!

Pályázatfigyelő szolgáltatásunk keretében rögtön a pályázat megjelenése után, automatikusan értesítést küldünk a megadott e-mail címére ("Okos Csomag" rendelése esetén).

A figyelés egy évre mindössze 10 eFt-ba kerül, a cégre szabott figyeléshez pedig megadhatja, mely területekről kér értesítést.

Pályázatfigyelés "Okos Csomag" megrendelése itt.

Amennyiben pályázatát elutasítják, visszafizetjük Önnek a pályázatfigyelési díjat.

A részletekről a lap alján a "Feltételek részletei" c. pontban olvashat.

Amennyiben pályázatát elutasítják, a szerződési díjat visszakapja, pályázatírási díjat pedig nem kell fizetnie.

A részletekről a lap alján a "Feltételek részletei" c. pontban olvashat.

A pályázatfigyelési "Okos Csomag"-hoz ajándékba adjuk
az "Aranyat Érő Üzleti Ötletek" című rendhagyó elektronikus könyvet.

A könyvből megtudhatja, hogyan lehet kifejleszteni piacképes üzleti ötleteket, és hogyan tehető nyereségesebbé egy meglévő vállalkozás.

"Üzleti Hírlevél" szolgáltatásunk keretében hetente üzleti ajánlatokat juttatunk el 440 ezer vállalkozás címére.

Az "Okos Csomag" megrendelői a hírlevél tarifáiból maximális (30%-os) kedvezményt kaphatnak egy alkalommal. A részletekről a lap alján a "Feltételek részletei" c. pontban olvashat.

Az Üzleti Hírlevelek média ajánlatát itt tekintheti meg.

Az ingyenes "Érdeklődő Csomag" szolgáltatásunkra feliratkozó vállalkozások e-mail értesítést kapnak az új pályázatok megjelenésekor, így nem maradnak le egyetlen kiírásról sem.

Az "Érdeklődő Csomag" feliratkozói számára azonban nem végzünk előszűrést a pályázatok között. A pályázatok számukra való megfelelőségét maguknak kell eldönteniük a kiírási anyagok alapján. Ezen csomagra feliratkozók továbbá nem jogosultak az ajándék könyvre, és a kedvezményes hirdetési tarifára az "Üzleti Hírlevelek"-ben.

Feliratkozás az "Érdeklődő Csomag"-ra itt!

ÁRLISTA

OKOS

Pályázni szeretnék!

10eFt

éves díj

  • Személyes tanácsadás
  • Cégre szabott pályázatfigyelés
  • Pályázati garancia
  • Ajándék e-könyv
  • Üzleti Hírlevél kedvezmény

Érdeklődő

Érdekelnek a pályázatok

0Ft

díjmentes

  • Személyes tanácsadás
  • Értesítés pályázatokról
  • Pályázati garancia

Feltételek részletei

Pályázatfigyelési díj visszatérítés
Az Okos Csomagot megrendelők éves díjat fizetnek a cégre szabott pályázatfigyelési szolgáltatásért. A pályázatfigyelési díj visszajár Önnek, amennyiben benyújtott pályázata sikertelenül zárul le. A díj visszatérítésére akkor kerülhet sor, ha a Hungary Business által - a pályázatfigyelés keretén belül - hírlevélben kiértesített pályázatot a Hungary Business partnerén keresztül nyújtja be, és a benyújtás napja az Ön éves előfizetésének időszakán belülre esik. A díj nem téríthető vissza, a pályázatfigyelési szolgáltatás keretében ki nem értesített pályázatok sikertelensége esetében, illetve akkor, ha a kiértesített pályázatot Ön nem a Hungary Business pályázatíró partnerén keresztül készíttette el és nyújtotta be.

Szerződéskötési díj visszatérítés
A pályázatírási díj a szerződési díjból és a sikerdíjból tevődik össze. A Hungary Business pályázatíró partnere a szerződéskötési díjat visszafizeti, és sikerdíjat sem számít fel, amennyiben a sikertelenség nem a vállalkozás hibájából következik be, a pályázat benyújtása érvényes módon történt meg, és a vállalkozás a pályázatírást a Hungary Business Zrt-n keresztül rendelte meg.

A Hungary Business Zrt. hetente üzleti ajánlatokat küld ki több százezer vállalkozásnak, hírlevél formájában. A nagy hatékonyságú hírlevélben különböző formátumú hirdetések helyezhetők el. A pályázatfigyelési Okos Csomag megrendelője számára az elérhető maximális, 30%-os árengedményt biztosítjuk a 3-as típusú hirdetések kedvezményekkel nem csökkentett listaárából, egyszeri alkalommal. A hirlevél minta ide kattintva tekinthető meg. A hirdetési felületek korlátozott mennyisége miatt az igényeket a jelentkezés sorrendjében tudjuk kielégíteni, tekintettel az érdeklődők nagy számára.

1) A Hungary Business Zrt. weboldalán az Okos Csomag előfizetésekor a Megrendelő megadja, és elküldi céges adatait a Szolgáltató (Hungary Business Zrt) részére.
2) A Szolgáltató a Megrendelőnek díjbekérőt küld e-mailben.
3) A szolgáltatási díjnak a Szolgáltatóhoz való beérkezése után a Szolgáltató számlát küld a Megrendelőnek e-mailben.
4) A befizetett díj ellenében a Szolgáltató személyre szabott pályázatfigyelést végez a Megrendelő részére egy éven keresztül.
5) Az egy évet a díj megfizetésének napjától kell számítani.